Η ομάδα μας

ΑΙΓΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ : Δύναμη αξιοπιστίας

Η ΑΙΓΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗ  βασίζεται στο πολύπλευρο ταλέντο των στελεχών της, τα οποία προέρχονται από διάφορους κλάδους και με σκληρή δουλειά και καινοτόμες ιδέες έχουν κατατάξει την εταιρεία ως μια από τις πιο αξιόπιστες τεχνικές εταιρείες εγκαταστάσεων έργων Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας της χώρας μας. Παρά το γεγονός ότι η φύση της δουλειάς συνεχώς αλλάζει, η ποιότητα του ανθρωπίνου δυναμικού της εταιρείας μας παραμένει πάντα στα ίδια υψηλά επίπεδα. Το τεχνικό προσωπικό της ΑΙΓΙΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΚΗΣ αποτελείται από έμπειρους μηχανικούς όλων των ειδικοτήτων, καλύπτοντας έτσι κάθε πτυχή της επένδυσης με αποτέλεσμα την δημιουργία ολοκληρωμένων λύσεων υψηλής ποιότητας και απόδοσης.

Γενικός Διευθυντής

Ο Γενικός Διευθυντής της εταιρείας μας διαθέτει επαγγελματική εμπειρία κοντά στα 30 έτη στη διοίκηση και έλεγχο έργων, τεχνικοοικονομικών μελετών για βιομηχανικούς και δημόσιους οργανισμούς καθώς και εμπειρία σε διαδικασίες που εφαρμόζουν Δημόσιοι και Ιδιωτικοί οργανισμοί σε θεσμικά και νομικά ζητήματα. Είναι απόφοιτος του τμήματος Χημικών Μηχανικών του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου Αθηνών.

Υπεύθυνος Σχεδιασμού-Engineering

Ο Υπεύθυνος Σχεδιασμού-Engineering διαθέτει πάνω από 33 έτη εμπειρίας σαν ενεργειακός μηχανικός σε ηλεκτρολομηχανολογικές μελέτες και λεπτομερή σχεδιασμό μονάδων παραγωγής ενέργειας από ποικίλες μορφές και σε. Είναι Διδάκτωρ Μηχανικός του Ινστιτούτου Τεχνολογίας της Μασαχουσέτης/ Η.Π.Α, Ηλεκτρολόγος Μηχανικός του ΕΜΠ με MSc στην Πυρηνική Μηχανική του Πανεπιστημίου Purdue/ Η.Π.Α.

Υπεύθυνος Κατασκευών

Ο Υπεύθυνος Κατασκευών διαθέτει άνω των 25 ετών κατασκευαστική εμπειρία και έχει υπάρξει υπεύθυνος για την κατασκευή άνω των 110 MW αιολικών και φωτοβολταϊκών πάρκων. Είναι απόφοιτος του τμήματος Ηλεκτρολόγων Μηχανικών της Πολυτεχνικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Τεχνικός Διευθυντής

Ο Τεχνικός Διευθυντής διαθέτει 8αετή μελετητική & κατασκευαστική εμπειρία σε δομικά και έργα Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας καθώς και τεχνογνωσία σε θέματα βιοαερίου. Είναι Διπλωματούχος Πολιτικός Μηχανικός του Πολυτεχνείου RWTH-Aachen Γερμανίας.

Υπεύθυνος Ανάπτυξης Έργων

Ο Υπεύθυνος Ανάπτυξης Έργων διαθέτει 10 ετή εμπειρία στη μελέτη, το σχεδιασμό & την ανάπτυξη τεχνικών έργων υποδομής και ενέργειας. Είναι αεροναυπηγός μηχανικός με MSc στη Διαχείριση Ενέργειας.

Υπεύθυνος Τεχνικών Αναλύσεων

Ο Υπεύθυνος Τεχνικών Αναλύσεων έχει άνω των 35 ετών εμπειρία σε θέματα επενδύσεων στον Πρωτογενή Τομέα και τις Γεωργικές Βιομηχανίες. Επίσης έχει υπηρετήσει στα νυν Υπουργεία Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και Οικονομίας, Ανταγωνιστικότητας & Ναυτιλίας (Γενική Γραμματεία Εμπορίου) και εργασθεί στην Ευρωπαϊκή Επιτροπή (Βρυξέλλες), ως Αποσπασμένος Εθνικός Εμπειρογνώμονας. Είναι Γεωπόνος – Στατιστικολόγος – Περιβαλλοντολόγος με MSc στην Περιφερειακή Ανάπτυξη.